Onze organisatie

 

2improve4U is een Nederlandse netwerkorganisate gericht op verbetering van bedrijfsprocessen en -activiteiten. Met ons uitgebreide netwerk van business partners, die allemaal excelleren in hun vakgebied, zou 2improve4U als ketenregisseur ook de ideale business partner van u kunnen zijn. Klanten kiezen voor ons vanwege onze vele jaren ervaring, onze betrouwbaarheid en de effectieve manier waarmee wij ze ondersteunen in het oplossen van hun meest ingewikkelde organisatieproblemen. Wij doen dat met inzet van onze kernwaarden: betrouwbaar, respectvol en bevlogen.

 

RISkatch®

Onder het geregistreerde handelsmerk RISkatch bieden wij risicomanagementdiensten aan. 

 

ROBOTins®

Onder het geregistreerde handelsmerk ROBOTins leveren wij uiteenlopende diensten op het gebied van robotica.

 

 

 

"The best way to predict the future, is to create it."

 


 

Kwaliteitsborging

Kwaliteitsborging is voor ons een primaire voorwaarde voor het succes van onze dienstverlening. Onze kernwaarden betrouwbaar, respectvol en bevlogen zijn hierbij leidend. Ook compliance en integriteit zijn in dit kader belangrijke waarden. Daarom zijn wij voortdurend bezig om onze processen 'fit and proper' te houden. Dit toetsen wij zowel intern als extern.

Gedragscode Raad voor Interim Management

2improve4U werkt volledig volgens de richtlijnen in de Gedragscode van de Raad voor Interim Management (RIM).

Nyenrode Corporate Governance

 

Aan de Corporate Governance faculteit van Nyenrode Business Universiteit heeft J.C. Koster voldaan aan de toetsingscriteria van de Nyenrode Commissarissencyclus.

Autoriteit Woningcorporaties

De Autoriteit Woningcorporaties (AW) in Den Haag houdt toezicht op woningcorporaties. De AW heeft op 2 oktober 2019 de geschiktheid en betrouwbaarheid verklaart van de heer J.C. Koster als lid van een Raad van Commissarissen. 

 

2improve4U®

o r g a n i s a t i e v e r b e t e r i n g

 

duurzaam verbeteren is onze passie